Forskellen mellem orbitalmotor og gearmotor

2023-08-10

Forskellen påorbital motorog gearmotor

line gear etc. Gearmotoren er en roterende drivanordning med gear transmission som kernen. Dens indre struktur er sammensat af gear, lejer, huse osv.


Orbital motorerog gearmotorer har forskellig effekt

Fordi den indre struktur af orbitalmotoren er relativt kompliceret og kræver brug af højpræcisionsproduktionsprocesser og materialer, er dens kraft relativt lille. Den er velegnet til mekanisk udstyr med stabilt udgangsmoment, lavt støjniveau og høje præcisionskrav. Gearmotoren er relativt ru, kan modstå større belastning og indgangseffekt og er velegnet til kraftigt, kraftigt mekanisk udstyr.


Fordele og ulemper vedorbital motorerog gearmotorer

Udgangsmomentet fra orbitalmotoren er stabilt, støjen er lav, og den har fordelene ved høj præcision og høj statisk stivhed. Det er velegnet til mekanisk udstyr med høj præcision. Men på grund af den komplekse interne struktur, høje fremstillingsomkostninger og lav effekt er den velegnet til laveffekt mekanisk udstyr.


Gearmotoren har høj effekt og er velegnet til kraftigt og kraftigt mekanisk udstyr. Udgangsmomentet er stabilt, men på grund af afstanden mellem tænderne og udmattelsen af ​​tandoverfladen er selve støjen relativt stor.


Anvendelsesområde for orbitalmotorer og gearmotorer

Orbital motorerer velegnet til højpræcision, lav-effekt, lavt støj mekanisk udstyr såsom luftfart, værktøjsmaskiner, robotter og præcisionsmåleinstrumenter. Gearmotoren er velegnet til kraftigt, kraftigt, middel-lav præcisionsudstyr såsom entreprenørmaskiner, løfteudstyr og metallurgisk udstyr.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy